See MENU & Order

Antipasti di terra

Bruschette

(cu roșii și usturoi)

Bruschette Capresi cu mozzarella si busuioc

Bruschette al Crudo cu mozzarella si prosciutto crudo di Parma

Bruschette Caprese

(carpaccio de roșii cu mozzarella bocconcino și busuioc proaspăt)

Prosciutto e Melone

(prosciutto crudo di Parma așezat pe felii de pepe galben)

Carpaccio de vita maturata în casa

(așezat pe rucola și acoperit cu fulgi de Grana Padano)

Carpaccio de somon afumat

(așezat pe salată iceberg cu roșii deshidratate, pinoli și fulgi de Grana Padano)

Platou de brânzeturi italiene d.o.p.

(pentru 2 persoane)

Platou ‘ Teo’ cu brânzeturi si mezeluri italiene d.o.p.

(pentru 2 persoane)

Platou de Fructe de mare trase în usturoi si servite cu Focaccia

(pentru 2 persoane)

Antipasti di mare

Bruschette con tonno

(pâine prăjită cu ton și ceapă)

Bruschette ‘calabresi’

(pâine prăjită cu acciughe, măsline, capere și peperoncino)

Fritto misto di mare

(fructe de mare la grătar)

Carpaccio di salmone affumicato

(somon afumat, salată verde, lămâie, roșii deshidratate, muguri de pin și fulgi de parmezan)

Supe și Ciorbe

Minestrone di verdure fresche

(supă de legume cu parmezan)

Vellutata de ciuperci cu aroma de trufe

(supă cremă de ciuperci cu parfum de trufe)

Supa de ceapa gratinata cu brânza emmental

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

(supă de ceapă gratinată cu emmental)

Ciorba de vacuta cu leustean

Ciorbă Ardelenească

Risotto

Aromat cu sofran si fulgi de parmezan

Cu hribi si fulgi de parmezan

Cu legume trase la tigaie si parmezan fulgi

Cu creveti si dovlecei

Cu creveti si dovlecei